El passat cap de setmana 14 i 15 de Març es van dur a terme la Trobada General d’Infants i la Trobada Jove, les activitats més nombroses del curs al Sector Vallès!
La primera va agrupar 297 infants i 84 monitores al barri Can Parellada, a Terrassa. Petits, mitjans i grans dels esplais Gatzara, El Botó, Eixam, Pica-Roca, La Fera, Egara, Farfalla, GEPA i el mateix Can Parellada van viure un cap de setmana ple de jocs i activitats amb l’objectiu de conèixer infants que, com ells, van a l’esplai del seu barri o poble dissabte rere dissabte.
Malgrat la pluja, que va originar alguns petits entrebancs, es van poder dur a terme dues activitats conjuntes i les activitats per grups d’edat el dissabte a la tarda, cada una amb un centre d’interès diferent, però totes amb la finalitat de compartir experiències i reflexionar una mica sobre qui som i què fem a l’esplai.  Les participants es van poder endur una samarreta amb un dibuix que simbolitza “la Línia del Vallès”, que uneix tots els esplais del sector.
A Rubí, en canvi, s’hi van reunir més de 30 joves dels esplais El Piolet, La Fera, Can Parellada, Eixam i El Botó, amb les seves monitores. Durant el dissabte van estar fent formacions sobre educació emocional i diversitat sexual i també sobre perspectiva de gènere, així com dos tallers: un de xanques i un altre de circ. A més, es van fer activitats diverses de cohesió durant la nit i diumenge al matí. Les formacions van ser tot un èxit i les joves van sortir-ne molt contentes. També es van poder endur una motxilla de record de la trobada.
En general, al sector Vallès seguim enfortint els llaços entre esplais i cada vegada fem trobades més i més grans, visibilitzant així cada dia més la tasca que fem a l’esplai i teixint nous projectes conjunts.