Cap de setmana ple de formacions al Sector Vallès Occidental amb el Domingueo formatiu i, juntament amb el Barcelonès Nord, el Curs d’Iniciació al Monitoratge (CIM).

El primer cap de setmana de desembre el Sector Vallès Occidental i el Barcelonès Nord van realitzar el Curs d’Iniciació al Monitoratge (CIM) a Castellbisbal.  Van participar 80 persones dels esplais Gatzara, Sarau, Bonaire, La Fera, Farfalla, Xirusplai i Gadgetoesplai. Pel matí les i els joves es van coneixer amb dinàmiques i jocs de cohesió, i a la tarda es van fer formacions d’educació emocional, gènere i ideari. Després d’una llarga nit, diumenge es va fer una dinàmica de valoració i es van acomiadar. Després d’un cap de setmana tan intens, tenen moltes ganes de tornar a trobar-se a la Trobada de Joves del sector (TJ)! Aquí podeu veure el vídeo que van fer d’aquest cap de setmana!!

Però això no és tot… el mateix cap de setmana va tenir lloc el Domingueo formatiu del Sector Vallès Occidental. El Vallès Occidental ha començat el desembre amb el seva primera jornada de formació, on 30 persones dels esplais La Fera, Sarau, Pica-Roca, Farfalla, Gatzara a Sant Cugat del Vallès s’han format sobre temes com treballar la mort i el dol i el Protocol de prevenció de violències masclistes. En aquesta primera edició, es va organitzar un dinar de pinxos per poder cohesionar-se com a sector després de les formacions. Van acabar molt animades esperant que sigui el primer Domingueo formatiu de molts!