Autoria: monitors i monitores esplai Güitxi-Güitxi 

Felicitat. Potser si els monitors de l’esplai Güitxi-Güitxi haguéssim de resumir amb tant sols una paraula (feina molt difícil) tot el que hem viscut aquest cap de setmana de celebració dels 20 anys de l’esplai aquesta paraula segurament seria “felicitat”. Ho hem celebrat de la millor manera possible, amb bones activitats, amb una gent fantàstica (les nostres famílies, els nostres nens, els nostres ex-munis…) i sobretot amb un bon ambient únic i inigualable que ens ha impregnat a tots des del dissabte a les 5 de la tarda fins al diumenge a les 12:00. En definitiva, estem molt contents perquè, durant aquest cap de setmana s’ha plasmat en la seva màxima expressió el que realment és l’esplai, la seva essència, la seva raó de ser, els seus valors. L’esplai és el que s’ha vist aquest cap de setmana.

Al mercat dels 20 anys a més de gaudir dels fantàstics jocs de Katàcrack es va poder fer un repàs del que es fa a l’esplai, al vespre ens vàrem unir tots per sopar junts com es fa habitualment a l’esplai (de carmanyola!) per després passar a la celebració cantant la cançó de l’aniversari. La fantàstica cançó dels 20 anys i bufar les espelmes del pastís gegant. Després va arribar l’hora del Documental de la història de l’esplai que va fer emocionar a petits i grans. El torn del joc de nit del macarró va arribar tot seguit. A la nit vàrem compartir una vetllada de música i complicitat per després passar a una dormida genial, l’esmorzar i finalment, la gran macro-gimcana guarra. El pica-pica i l’hora dels adéus va posar el colofó final a la festa.

No volem acabar aquest article sense donar MOLTÍSSIMES GRÀCIES a tothom qui ha fet possible aquesta festa:

A la Sandra Sardà, a l’Arnau Torndera, a en Jaume Barri, a la Guarderia, a en Lluís Marmi, a la Universitat de Vic i a logística de guerrilla, a la Ludoteca Jocs, a tots els ex-monitors i pares, a la família González de Leon, a ESPLAC, a tots els que hi heu assistit…

… i a tots els nens i nenes, que l’esplai sou vosaltres!

MOLTES, MOLTES GRÀCIES! 20 ANYS DONEN PER MOLT, PERÒ EL FUTUR ENCARA DÓNA PER MÉS!

Som i serem, l’esplai Güitxi Güitxi.  Podem fer brillar el sol pels carrers.