El passat cap de setmana es van reunir monis de més de 5 esplais per formar en diversos àmbits a les joves i pre-monis  del sector.

El cap de setmana de l’11 i 12 de novembre s’ha celebrat el Curs d’Iniciació al Monitoratge (CIM) del Sector Vallès Occidental. Una cinquantena de monitores i monitors del sector s’han reunit a l’escola Torre de la Llebre de Rubí per a l’ocasió. Membres dels equips de monis dels esplais dels sectors han estat les encarregades de formar a joves, pre-monis i monis de primer any. L’objectiu del CIM és donar eines per a desenvolupar les tasques diàries a l’esplai i oferir un primer contacte en qüestions d’organització i intervenció pedagògica.

Durant tot el cap de setmana s’han dut a terme formacions sobre primers auxilis i ASI, ideari i organització a l’esplai, relacions de gènere en el lleure, comunicació no violenta i també un grapat de jocs i activitats de tota mena. Aquestes han servit per amenitzar el cap de setmana formatiu i perquè les monis s’enduguin més recursos cap a casa, així com per fomentar la cohesió dins del sector.

La valoració del cap de setmana ha estat molt positiva! El CIM és una activitat molt consolidada al sector, que s’ha anat adaptant per tal de millorar-la any rere any!