El 23 d’abril el vostre esplai fa parada o activitat per Sant Jordi? Si és així, podeu demanar cartells per fer-ne difusió i llibres per vendre!

Només cal que ens feu arribar un correu a esplac@esplac.cat i concreteu la informació necessària que hi ha de constar:

  • Logo de l’esplai (en el cas que el de l’EsplacNet no és l’actual de l’entitat)
  • Llocs i hores de les parades
  • Número de còpies dels cartells que voleu.

Aquest és el cartell que us oferim per la difusió:

Si voleu que a la vostra paradeta també hi hagi un espai per a la literatura, podeu sol·licitar a Esplac una caixa de 32 exemplarts del conte «Vet aquí els nostres drets», que podeu vendre a 8€ el conte, obtenint un benefici de 3€ per a l’esplai.

La novetat d’aquest 2017 és el llibre «Transformar educant: una història dels esplais catalans», editat per Esplac i escrit per l’historiador Albert Claret, amb pròleg del periodista Carles Capdevila. El podreu vendre a 30€ el llibre obtenint un benefici de 5€ per a l’esplai!

Els contes entregats que no es venguin, si estan en bon estat, es podran retonar a la seu d’Esplac abans del 5 de maig, mentre que el cost dels llibres venuts es descomptarà directament de la liquidació.

Teniu temps per demanar llibres i cartells fins el 12 d’abril a les 11:00. Un cop feu la demanda, us avisarem de quan podeu passar-los a recollir per Esplac o per la seu del vostre sector.

Que tingueu bona diada!