Si des de l’esplai teniu pensat posar una parada el 23 d’abril, podeu demanar cartells per fer-ne difusió i llibres per vendre

Ja només queden dues setmanes per a un dels dies més especials de l’any a Catalunya: Sant Jordi. Si des del vostre esplais esteu organitzant alguna parada (o diverses) per vendre roses, llibres i altres detalls, us podem ajudar amb la difusió i el material. Som-hi!

Cartells
Si voleu que us personalitzem el cartell de Sant Jordi d’Esplais Catalans per poder-lo penjar a les xarxes socials i en diversos racons del poble o ciutat, heu d’enviar un missatge electrònic a esplac@esplac.cat i concretar-hi o adjuntar-hi:

  • El logotip de l’esplai.
  • Els llocs i les hores d’atenció de les parades.
  • El nombre de còpies impreses que voleu dels cartells.

El model de cartell que us oferim és aquest:

Llibres
Si a la vostra parada també hi haurà un espai per a la literatura i l’aprenentatge, podeu sol·licitar una caixa de 32 exemplars del conte Vet aquí els nostres drets. Podeu vendre cada unitat a 8 euros, amb un benefici de 3 euros per a l’esplai.

També tenim disponible per als esplais el llibre Transformar educant: una història dels esplais catalans, escrit per l’historiador Albert Claret (amb pròleg del periodista Carles Capdevila) i editat per Esplais Catalans. Podeu vendre cada exemplar a 30 euros, amb un benefici de 5 euros per a l’esplai. Per cada llibre sol·licitat, caldrà deixar una fiança de 25 euros, que serà retornada a l’esplai en cas que el llibre s’entregui de nou en bon estat.

Terminis

El termini per sol·licitar cartells i llibres finalitzarà el dilluns 16 d’abril i els esplais podreu recollir-los fins al divendres 20 d’abril a la seu d’Esplais Catalans a Barcelona (carrer Avinyó, 44). El cobrament dels llibres venuts (de la part que correspon a Esplais Catalans) es farà a partir de la liquidació anual. Els llibres que no s’hagin venut i que estiguin en bon estat s’hauran de retornar a la seu barcelonina d’Esplac abans del divendres 18 de maig.