El proper cap de setmana 27 i 28 de febrer, l’Esplai La Teranyina d’Amer, acollirà la segona trobada de monis del Sector Girona.

Aquest curs el sector Girona ha engegat amb força i ganes de consolidar-se i es veu reflectiti en l’augment de participació a la trobada de monitors, respecte al curs passat.

Els monitors i monitores dels esplais Papu-Tisores, Kamonu i La Teranyina es trobaran aquest cap de setmana amb l’objectiu d’estrènyer relacions, en una trobada que preveu ser tot un èxit.

Durant la tarda de dissabte,els monitors i monitores aprofitaran per a participar en un espai de formació sobre el paper dels monis en la gestió de conflictes en grups d’infants i adolescents, a càrrec d’en Guillem Sas. Durant el vespre i la nit s’aprofitarà per a fer intercanvi d’experiències i compartir interessos i neguits, mentre que el matí de diumenge anirà destinar a fer els primers passos per la preparació de tres activitats: dinamització d’activitats per la Monifesta’t, perparació de la trobada d’infants del sector de l’abril i la preparació de la trobada d’infants del sector del maig.

Així doncs, al sector Girona ens espera un cap de setmana intens! Agafem forces!