La preparació de l’Esplaiada 2018 està en marxa!

Com bé sabeu, la participació és un dels pilars sobre els quals se sustenta l’organització d’Esplac. Donant resposta a les demandes dels esplais i dels dirigents de l’associació, durant la preparació de la propera Esplaiada la participació havia de ser l’eix vertebrador. És per això que hem obert un grup de treball que ja està actuant per aportar el punt de vista de les monitores d’Esplac a l’organització de l’acte. Si esteu interessats a participar-hi, escriviu a organitzacio@esplac.cat i us informarem de la pròxima reunió!

D’altra banda, com heu pogut llegir a altres notícies, durant els darrers mesos heu trobat obertes a EsplacNet les votacions del centre d’interès de l’Esplaiada. Vam fer dues propostes de centre d’interès sorgides de les idees dels Equips Generals de Sector en l’últim Gran Comitè, al maig.

Ahir vam tancar les votacions del centre d’interès i a l’Esplaiada 2018 ens trobarem que…

 

Arribeu a l’indret més endreçat que mai heu pogut imaginar; l’ordre impera per tots els racons i sempre ho trobareu tot ben net i polit.

Els habitants hi viuen de manera tranquil·la i relaxada, atès que gran part de les decisions quotidianes han estat traspassades a l’òrgan de govern.

És l’indret més endreçat del planeta fins que arriba un dia que un grup d’infants i joves hi aterra…