Esplac acull aquesta formació internacional en col·laboració amb la IFM-SEI per millorar les capacitats de facilitació intercultural i crear una xarxa global de joves activistes.

El projecte “Changemakers of Tomorrow”, amb el suport del Consell d’Europa, està buscant participants d’arreu del món d’entre les entitats membres de la IFM-SEI per assistir en unes jornades internacionals que tenen per objectiu:

  • Millorar les capacitats de facilitació intercultural i construir competències en organització de grups i disseny de campanyes transformadores.
  • Desenvolupar els coneixements en democràcia i les causes en la desafecció amb les democràcies actuals i els drets humans.
  • Aprendre a planificar i executar projectes locals i formar part d’una xarxa global d’activistes.
  • Aconseguir el finançament bàsic per iniciar aquests projectes locals i compartir l’experiència adquirida en el projecte.

Si t’agrada preguntar-te perquè els sistemes democràtics no acaben de funcionar; si vols conèixer altres activistes i joves amb interessos similars o si t’agradaria incrementar la participació real del jovent, aquesta oportunitat és per a tu!

Tenim 2 places per a monis d’Esplac!

Dates: 20 al 26 de juny 2022
Lloc: Barcelona (probablement a Mura, transport amb autocar inclòs!)
Cost: 60€ (inclou allotjament, àpats i viatge)
Idioma de treball: Anglès
Edat: de 16 a 30 anys. Les participants menors de 18 anys cal que vagin acompanyades.
Com m’inscric? Escriu un correu electrònic a internacional@esplac.cat expressant el teu interès i registra’t en aquest formulari.

Tens temps fins al 26 de maig! En cas que hi hagi més persones interessades que places disponibles, l’organització farà una selecció de les participants finals.

 

Informació relacionada amb la Covid-19

S’espera acollir participants d’arreu del món així que se seguiran mesures per tal d’evitar contagis. Es seguiran les recomanacions sanitàries i de seguretat pertinents així com el protocol vigent  en aquell moment fixat per la IFM-SEI. 

Més informació i contacte:  internacional@esplac.cat  / 722 67 21 66