Els passats 31 de gener i 1 de febrer, 21 joves del sector Vallès es van reunir a Terrassa, a l’esplai Egara, per compartir un cap de setmana ple de formació, activitats, anècdotes i moltíssim més.

Cinc esplais del Vallès –el Botó, de Palau Solità i Plegamans; la Fera, de Poblenou (Terrassa); el Piolet, de Barberà del Vallès; el Sarau, de Sant Cugat del Vallès i el Guai!, de Palou (Granollers) es van organitzar per realitzar el Curs de Iniciació al Monitoratge (CIM).

L’objectiu del CIM va ser crear un espai per compartir opinions, vivències, experiències, reflexions, aprendre les unes de les altres i, en definitiva, carregar la motxilla de les joves d’eines i recursos útils pel seu futur proper com a monitores.

Formacions, jocs i dinàmiques van ser el motor del cap de setmana. Una gimcana per crear un esplai, una subhasta de valors o les diferents formacions van ser les activitats més destacades del cap de setmana.

Les formacions entre les quals les joves van poder escollir van ser: cançons i danseseines per a la transformació social a través de l’art i participació infantil, on membres de l’esplai Can Parellada van explicar a les joves el projecte anomenat “la Revolta dels Infants”.

L’experiència va ser molt positiva i intensa i de ben segur serà un cap de setmana difícil d’oblidar per totes les participants!