Estem preparant unes jornades on els i les adolescents i joves dels esplais sereu les protagonistes!

Tenim moltes ganes de que us engresqueu a fer les jornades a la vostra mida i per això us proposem que ens expliqueu com serien les vostres jornades ideals a través del següent formulari fins al 15 de maig. El formulari el podeu omplir tant individualment com col·lectivament amb els companys del vostre grup.

Qui hi pot participar?

Tots els adolescents nascuts entre el 1998 i el 2001, ambdós inclosos, que formin part d’algun espai d’Esplac. En cas que algun esplai, per la realitat del seu grup, tingui dificultats per adaptar les edats dels seus infants, en podem parlar sense problemes.

Participa a l’organització!

Tenim moltes ganes que els i les adolescents dels esplais us engresqueu a participar en l’organització de les jornades i, per això, ens podem adaptar a les vostres possibilitats i interessos. Si esteu interessats en participar-hi, ompliu l’últim apartat del formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres. No patiu per la vostra disponibilitat, ens podem trobar en reunions, trobades, reunions virtuals, telefòniques, per correu, etc… Trobarem la millor manera d’estar en contacte!

Si necessiteu posar-vos en contacte amb nosaltres ens podeu escriure a: girona@esplac.cat