Ja es comença a debatre sobre com serà la Trobada de Monitores del Sector Barcelona, una de les activitats amb més participació del sector.

Al Sector Barcelona, la Trobada de Monitores és una de les activitats amb més participació, ja que és un espai important de cohesió entre les monitores i, també, de formació. Encara que la trobada és a mitjans de novembre, a les reunions de sector del març ja comencem a debatre sobre el format de la trobada.

Casa o poble? Aquest és el debat que, actualment, tenim al Sector Barcelona. En els últims anys sempre hem anat a una casa de colònies, però anteriorment s’havia anat a algun poble, dormint a un poliesportiu i formant-nos a l’escola del poble. Després de l’organització i neteja de la casa de l’última Trobada de Monitores, veiem que som capaces de cuidar i respectar l’espai on anem!

Així doncs, a la reunió de sector de març hem fet la dinàmica del camí de la consciència, aportant arguments a favor d’anar a una casa i d’anar a un poble. Després de que tothom hi digués la seva, la consciència del Sector va parlar: sembla que de moment hi ha arguments més sòlids a favor d’anar a un poble… seguirà sent així? A la propera Reunió de Sector ho veurem!