L’ESPLAIADA 2022 se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de maig i ja ha engegat motors!

El passat cap de setmana es va anunciar a l’Assemblea General Ordinària d’Esplais Catalans el projecte i cartell de l’Esplaiada 2022, que se celebrarà els propers 6, 7 i 8 de maig, coincidint amb el 40è aniversari de l’entitat. L’Esplaiada és la Trobada General de tots els esplais d’Esplac i ens permet trobar-nos per fer activitats conjuntes i reivindicar la tasca que fem des dels esplais. 

El proper 2022, sota el lema “La veu d’un infant és més gran que un elefant”  volem denunciar l’adultocentrisme vigent a la societat i reivindicar la visió dels infants i joves com a ciutadans actius de ple dret amb capacitat de decisió sobre allò que els afecta. Perquè infants i joves són el present, no només el futur!

L’Elefant Fan

Aquesta gran reivindicació de l’Esplaiada 2022 la farem juntament amb l’Elefant Fan!

El nostre influencer, ja està fart de viure en un món on no es tenen en compte les seves idees, necessitats i opinions. Diu que en la societat d’elefants, els elefants petits no poden decidir res…  És per això que ha decidit anar a buscar més espècies que es trobin en la mateixa situació. D’aquesta manera podrà arreplegar moltes veus per cridar ben fort: “LA VEU D’UN INFANT ÉS MÉS GRAN QUE UN ELEFANT!”

En Fan, també s’ha obert un perfil d’Instagram on anirà penjant els seus vídeos per denunciar que els adults tenen més privilegis que els infants. Compartirà totes les notícies de l’Esplaiada 2022, és per això que si voleu estar al dia heu de seguir-lo i donar-li molt suport a les xarxes!

 Nota: Si us hi fixeu… no tothom pot entendre en Fan… Us atreviu a descobrir per què?

Primers passos per l’Esplaiada 2022!

I tot això no s’acaba aquí! Perquè en Fan vol que aquesta gran festa sigui per tothom. Per això ens ha preparat una dinàmica per anar-nos motivant! Ha pensat en fer unes bústies que viatjaran per tots els esplais de Catalunya. En elles recollirem situacions, experiències i sentiments que els han passat als infants i joves dels esplais pel fet de no ser persones adultes!

Com creieu que seguirà la història? Serà fàcil organitzar aquesta gran festa? Per suposat, ho descobrireu sent FANS de l’ELEFANT FAN!

Trobareu més informació actualitzada properament a la pàgina de l’Esplaiada 2022!