El passat 9 de setembre el grup del projecte del Canadà es va reunir a Esplac per preparar el seu primer cap de setmana de treball.

El grup de monis que participen al Amplifying Voices s’ha reunit per preparar el primer cap de setmana de treball del projecte, que serà aquest 21 i 22 de setembre a Llinars del Vallès. Abans del seu viatge al Canadà al novembre amb més de 130 joves d’arreu del món, el grup ha de decidir un tema del seu interès per fer una recerca juvenil que acabi sent útil pels esplais i per Esplac. Els dos grans temes són gènere i canvi climàtic. Pel que fa al primer, algunes idees actuals d’estudi són els micromasclismes, el gènere i el poder en el món educatiu i les dones i l’espai públic. Pel que fa al segon tema, tenim la petjada ecològica de l’internacionalisme a Esplac i als esplais, la contaminació turística i les ciutats sostenibles. Aquest cap de setmana escolliran un o dos temes, concretaran l’àmbit i començaran la recerca!

Els projectes i activitats internacionals d’Esplac són una oportunitat única per enriquir-se i per establir vincles amb altres persones del món que treballen, com nosaltres, per una educació transformadora de la societat

 

 
Amb la col·laboració de: