La productora Camille Zonca ha estat l’escollida per realitzar el documental basat en l’estudi de la història dels esplais

Després del procés de selecció que vam engegar a principis de febrer per escollir l’equip encarregat del documental sobre la història dels esplais, ja tenim l’equip que hem seleccionat per encarregar-se d’aquest projecte: Camille Zonca! Són un equip amb molta motivació i moltes idees, i amb experiència en altres projectes audiovisuals en l’àmbit de l’educació.

Avui hem començat a treballar per començar a definir el guió general del documental i plantejar poc a poc el rodatge. A la Monifesta’t de Berga hi seran per copsar tot l’ambient en un gran acte amb #MonisImparables!

També hem començat a preparar la campanya de micromecenatge per finançar part del documental que llançarem el 26 de maig, dia que també presentarem l’estudi de la Història dels esplais, que està elaborant l’historiador Albert Claret.

Anirem informant de les properes passes d’aquest projecte que ens ajudarà a conèixer millor la realitat d’Esplac i dels nostres esplais, d’on venim i cap a on volem anar!