Us interessa el gènere? Ara que tot just a Esplais Catalans està naixent el grup de treball de gènere, i que creix l’interès en aquest tema de forma notòria entre les monitores i els monitors, volem compartir amb vosaltres una sessió per conèixer el Rainbow Resources.

Què és?
Doncs un recull d’activitats i també d’informació pràctica per treballar des de ben petits el gènere amb els infants. Hi ha molts recursos sobre activitats i dinàmiques per treballar aquest tema amb joves i adolescents (el banc de recursos de l’ASSAC n’és un exemple), però no n’hi ha tants per treballar-ho amb infants. Això és el que van observar desde l’IFM-SEI (federació internacional de la que Esplais Catalans en forma part) i van decidir posar-hi remei amb el “Rainbow Resources” elaborat amb la participació de les entitats que hi formen part.

Aquesta sessió neix fruit d’una formació internacional (a càrrec d’aquesta entitat) en la que vam participar el passat mes de novembre tres monitores d’Esplais Catalans, on vam treballar una sèrie de recursos per treballar el gènere amb els més petits (6 a 12 anys).

Què pretenem?
Doncs que tot allò que vam aprendre no es quedi només en el nostre entorn més proper i poder multiplicar l’efecte al màxim de gent interessada possible i poder oferir recursos pedagògics de forma directa, és a dir, activitats per fer amb els infants de l’esplai. Serà una sessió pràctica de 4h en la qual pretenem investigar i remenar de forma pràctica aquesta eina tant valuosa de l’IFM-SEI.

  • Data: Dissabte 9 de març de 2013
  • Horari: 10h a 14h
  • Lloc: Esplais Catalans (Avinyó 44, 2n pis – Barcelona)
  • Places: màxim 20 persones (segons ordre d’inscripció)
  • Com apuntar-se: si ets moni d’Esplac, a través de l’ASSAC online. Si vas participar a les Jornades de “Lleure i Sexisme” i no ets d’Esplais Catalans, fes un mail a suportprojectes@esplac.cat

Consultes: suportprojectes@esplac.cat