Hem entrat en els últims 9 dies de la primera fase per autofinançar el conte il·lustrat: I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai. Encara ens queda el 25% de la recaptació necessària, et necessitem!

El conte il·lustrat I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai vol reivindicar la tasca educativa que fan els esplais arreu del territori i convertir-se en un llibre d’aventures dedicat a la infància. Per fer-ho, es necessita aconseguir una recaptació de 5500€ mínims, que permetrien la creació, edició i impressió del conte i la distribució posterior a llibreries, biblioteques i centres educatius, entre d’altres. Avui, entrem en els últims 9 dies de la primera fase i encara ens queda el 25%, 1289€. Fes la teva aportació i fes-ho possible! Consulta aquí la campanya de micromecenatge.

El projecte s’està realitzant des de la comissió del 40è aniversari d’Esplais Catalans, conformada per persones voluntàries de l’entitat i comptarà amb els dibuixos de la il·lustradora Mireia Pujol Riera. A més, es compta amb la col·laboració de Goteo.org, per autofinançar projectes concrets amb rerefons social, així com amb l’editorial Pol·len Edicions, que serà encarregada de l’edició, impressió i distribució del conte il·lustrat.

Escull la teva recompensa i desgrava l’aportació! 

Trobaràs diverses quantitats de donació amb recompenses increïbles com:

  • Una totebag de “No puc, tinc esplai!”
  • Una llibreta de “La veu d’un infant és més gran que un elefant!”
  • El conte, una postal i un pòster amb les il·lustracions del conte.
  • Ser sòcia d’Esplac i la dessuadora “Els esplais més forts que mai” il·lustrada pel Joan Turu.
  • Pack de contes de Pol·len Edicions.
  • I si ets un esplai, tens la recompensa amb un contecontes que anirà al teu esplai!

A més, si t’impliques i et compromets amb projectes de Goteo, desgraves entre un 35% i un 80% l’import de la teva donació! Goteo té una pàgina on calcular el que et tornarà hisenda segons el que aportis a la campanya.

I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai

El conte s’inicia un dissabte d’esplai a la tarda, en què un grup d’infants s’endinsa en la meravellosa aventura de fer esplai. El conte il·lustrat és una història d’aventures que vol emocionar als infants mentre la llegeixen i amb la qual, a la vegada, puguin aprendre els valors transmesos a l’esplai.

Un dels objectius claus del conte és traslladar directament a les emocions que es viuen els dissabtes d’esplai i animar a conèixer que hi ha darrere d’aquestes activitats. També, està pensat com a homenatge a aquelles persones que s’han involucrat mitjançant el voluntariat en projectes com els de l’esplai. A més, evidencia el voluntariat, la transformació social i l’educació en valors com a elements necessaris per seguir desenvolupant projectes d’educació en el lleure i associacionisme educatiu.

Si la campanya es realitza amb èxit, es preveu una presentació del conte el proper 22 d’abril, que servirà com a tret de sortida per a la seva distribució. Entre totes i tots ho aconseguirem! Fes la teva aportació a goteo.org: