L’entitat anglesa Woodcraft Folk ofereix una plaça de voluntariat per a formar part de la seva organització durant 12 mesos. Busquen una persona que faci suport en les tasques de comunicació de l’entitat.

Arriba aquesta nova oportunitat internacional per a cobrir una plaça de voluntariat a l’entitat anglesa Woodcraft Folk. La plaça consisteix en fer suport a la comunicació: creació de contingut a xarxes socials, dissenyar l’estratègia comunicativa, actualitzar la pàgina web, etc. A més a més, la persona seleccionada tindrà l’oportunitat de formar part de les activitats que es duen a terme amb grups d’infants i joves. D’altra banda, el voluntariat estarà centrat en la preparació i execució del camp internacional Common Ground que tindrà lloc del 29 de juliol al 7 de novembre a Kent i on hi participen grups de la IFM-SEI d’arreu del món.

Aquest voluntariat està emmarcat dins el projecte European Solidarity Corps i està finançat pel programa Erasmus+. Les habilitats, coneixements i competències adquirides queden reconegudes amb un certifica europeu (Youthpass) que garanteix el procés d’aprenentatge i experiència internacional.

Lloc, allotjament i manutenció

El voluntariat té lloc a Londres. L’associació garanteix allotjament en una casa d’una família. La casa es troba a prop de les oficines de la seu de Woodcraft Folk, on es desenvoluparan la major part de tasques del voluntariat. Els àpats i menjars es pactaran amb la persona voluntària seleccionada. El voluntariat també preveu temps lliure per al o la voluntària per explorar, formar-se i conèixer el país.

Formació durant el voluntariat

Es faran formacions per tal de conèixer l’estructura de l’organització i el funcionament intern així com també sobre educació no-formal i la possibilitat de fer classes d’anglès setmanalment.

Perfil de voluntariat

  • Que pugui començar al Gener del 2022.
  • Experiència (voluntària o professional) o capacitat personal en comunicació (xarxes socials, disseny, blogs)
  • Entusiasta i amb ganes de contribuir al canvi social; amb ganes de fomentar la participació i apoderament infantil i juvenil
  • Que estigui d’acord amb els principis de Woodcraft Folk, la IFM-SEI i en especial els Drets dels Infants.

T’interessa? Escriu a internacional@esplac.cat per tenir més informació i conèixer el procediment a seguir per inscriure’t o directament a lauren.karstadt@woodcraft.org.uk (avisa que formes part d’Esplac!)

 

En aquest vídeo, un anterior voluntari explica la seva experiència.

Data límit per fer la inscripció: 20 de novembre 2021.

Convocatòria oficial aquí. En aquesta mateixa pàgina web també trobareu altres convocatòries de voluntariat internacional que us poden ser d’interés.