Els monitors i monitores de l’esplai Isard-Flor de Neu (Barcelona), han enviat aquest comunicat a les famílies dels infants que han estat evacuats aquesta nit als campaments de Borredà, en prevenció per les pluges.

Bon dia pares i mares!

Aquest és un mail tranquilitzador i informatiu.
Molts de vosaltres haureu sentit aquest matí per ràdio o televisió (si, som famosos!) que un campament de Borredà ha estat evacuat; doncs efectivament som nosaltres.
El tema va ser que ahir a la nit, mentres els nens ja dormien i els monitors feiem reunió vam trucar al 112 i vam parlar amb Protecció Civil per preguntar-los que haviem de fer davant la previsió de pluja de tot el dia d’avui.
Els Bombers van respondre immediatament i ens van aconsellar que per prevenció evacuéssim el campament.
A les 2 de la matinada vam despertar els nens i nenes i amb uns quants cotxes de bombers vam ser traslladats a un Centre Cívic de Borredà on es preveu que estiguem durant el dia d’avui.
En principi aquesta nit comença una treva de pluja però en cas de que fos necessari seguirem disposant d’aquest espai per estar i dormir. El campament segueix endevant i podem fer activitats igual sense cap tipus de problema
Així doncs, no patiu, estem tots bé i ha estat una evacuació simplement per prevenció. Qui ens anava a dir que a ple estiu caurien aquest xàfecs? Els intendents anirem fent viatges cap al campament així que no ens falta de res i ens ho estem prenent tots com una aventura.
Qualsevol cosa que necessiteu podeu trucar a la responsable del terreny i tranquils que davant de qualsevol canvi us mantindrem informats.
Moltes gràcies per tot, com sempre.
L’equip de monitors