Segona Conferencia Internacional de Joves Anual del projecte IYTT-International Youth Think Tank.

Davant la situació actual de la Covid-19 i la crisi social i econòmica en la qual ens trobem, i també els nous requeriments relacionats amb la situació, estem més convençudes que mai que les persones joves volem aportar idees i motivacions inspiradores.

Des d’aquesta perspectiva, el propòsit del projecte IYTT-International Youth Think Tank (Conferència Internacional Youth Think Tank) té la intenció de promoure un moviment democràtic i dinàmic entre les persones joves de 18 a 24 anys.

Aquest any se celebrarà la segona conferència anual del projecte a Gothenburg (Suècia) i l’objectiu general de la conferència és defensar una societat democràtica, cohesionada i oberta.

La conferència anual de l’any passat va donar lloc a 10 propostes per una societat més sostenible i oberta. Un dels aspectes discutits ha estat el de dissenyar formes sostenibles de viatge a les conferències. És per això que en aquesta segona conferència es tindrà en compte noves combinacions de transport i de viatge a Gothernburg. Un dels objectius és promoure formes que disminueixin les emissions de CO2 i alhora també reduir les hores dedicades a viatjar.

En què consisteix aquesta II Conferència?
  • 25 persones joves de tota Europa
  • Lloc: Gothenburg, Suècia
  • Durada: quatre dies. Del 16 al 19 de novembre del 2020. 
  • Despeses de viatge cobertes (intentant apostar pel viatge sostenible) i despeses d’allotjament i menjar cobertes. 
  • Què es farà?  Tallers, discussions sobre les vostres històries de vida, experiències, visions i anhels de futur. Finalment es realitzarà una declaració final conjunta en la qual es presentaran les idees per una societat més democràtica i oberta de 15 minuts. 
Inscripcions
  • Es fan en línia. Cal registrar-se a iythinktank.com i enviar una presentació personal explicant  per què hauries de ser escollit o escollida. 
  • Data límit: 12 d’agost del 2020

Si vols presentar-te, no dubtis en informar a internacional@esplac.cat per rebre suport en presentar la candidatura. La idea és que la persona que participi representi també a l’IFM-SEI.

Més informació al web del projecte Youth Think Tank i també pots descarregar un PDF amb més informació aquí.