El contacontes d’Esplais Catalans segueix en ruta, aquest cop a Vila-Seca amb l’esplai Esclop! 

El contacontes d’Esplac segueix en marxa! Aquest dissabte 10 de juny, una cinquantena d’infants, monis i famílies de l’esplai Esclop de Vila-Seca s’han endinsat en la història del conte “I tu, què fas dissabte?” de la mà d’algunes membres de l’Equip de Coordinació d’Esplac. Ha estat una tarda fantàstica!

Aquest conte va néixer durant el curs, en el marc del 40è aniversari d’Esplac. Un projecte sorgit amb la intenció de transmetre la importància de comptar amb els esplais d’arreu del territori i de com aquests eduquem en valors. Es va realitzar mitjançant una campanya de micromecenatge i organitzada des de la comissió del 40è aniversari d’Esplac. La història, escrita per les voluntàries de l’entitat i amb els dibuixos de la il·lustradora Mireia Pujol Riera, tracta la història d’un grup d’infants que va a l’esplai i allà viuen aventures que els transporten a llocs fantàstics tot fent una gimcana.

L’editorial Pol·len Edicions ha fet la distribució arreu de Catalunya (Biblioteques, centres escolars, llibreries…), però si voleu una còpia a casa, podeu enviar un correu a esplac@esplac.cat.