L’IFM-SEI obra convocatòria per participar a les sessions “COVID-19 and Violent Extremism”, els dies 4 i 5 de novembre, en el marc de la Meta University 2020. 

Aquesta nova activitat internacional vol posar en comú experiències i aprendre sobre com el jovent pot contrarrestar l’escalada de l’extremisme violent a causa de la Covid-19. Aquesta idea neix partir de l’anàlisi fet i dels aprenetatges del projecte Amplify; es posarà el focus en trobar respostes i recomanacions per transformar la nova normalitat en una realitat pacífica a través de la incidència política i l’associacionisme juvenil.

L’IFM-SEI i Oxfam Italia seran les encarregades de facilitar les sessions de la Meta University 2020 on s’ajuntaran joves de tot el món per tractar aquests temes. Si tens entre 18 i 30 anys i t’interessa l’educació per la pau… aquesta oportunitat és per a tu!

Quan? 4 i 5 de novembre de 14h a 16h
Data límit per apuntar-se? 1 de novembre. És imprescindible registrar-se per tal de rebre un e-ticket. Aquí teniu el formulari:

Qui hi participa? Més de 130 joves d’arreu del món!

A més a més, també teniu la oportunitat de participar de la resta de sessions i formacions que es duran a terme a la Meta University. Per fer-ho podeu registrar-vos en aquest altre formulari:

Se us informarà de si heu sigut escollides el 2 de Novembre.

Si voleu més informació o voleu conèixer el programa complet escriviu un correu a internacional@esplac.cat

 

Amb la col·laboració de: