Els i les voluntàries hauran de ser al campament uns dies abans i tindran subvencionada la seva participació

Aviat farà un any que vam començar a parlar de l’IFM Camp 2016, el campament internacional que es durà a terme aquest estiu a Alemanya i del que s’espera una participació massiva d’esplais i d’altres grups d’infants i joves d’arreu del món.

Per als monis que no estiguin inscrits amb el seu grup d’esplai, una bona manera de participar-hi és com a alliberat o alliberada, realitzant tasques diverses segons els gustos i interessos, ja sigui dinamitzant tallers a les tendes temàtiques, fent de traductor simultani o per exemple, fent tasques de logística i intendència. Segur que més d’un o una us ho esteu plantejant!

L’IFM-SEI, l’organització que impulsa aquest projecte, ha obtingut finançament de la UE sota el programa de Servei de Voluntariat Europeu (SVE) i això permetria que 3 monis d’Esplac hi puguéssiu anar amb despeses de viatge cobertes (fins a 180 euros) i sense haver de pagar la quota de 290 euros. Com que pensem que aquesta és una bona oportunitat per a fer un treball internacionalista de primer nivell, conèixer un munt de gent i tenir una gran experiència educativa, des d’Esplac proposem que aquest ajut es reparteixi entre 6 monis enlloc de 3.

Quins requisits cal complir per a ser voluntari/a?

  • Tenir entre 18 i 30 anys.
  • Tenir disponibilitat completa del 18 de juliol al 5 d’agost.
  • Estar altament motivat/da per contribuir ja sigui en l’àrea programa educatiu com l’àrea de logística.
  • Nivell mig-alt d’anglès.
  • Experiència en dinamització de tallers i/o experiència com a intendent en campaments seran valorades positivament.
  • Estar disposat a implicar-se, també, en la tenda temàtica de Drets dels Infants i el Town Cafe que organitzem des d’Esplac.

Què em cal fer per ser voluntari/a de l’IFM Camp?

Participa del procés de selecció emplenant aquest formulari abans del 7 de març.

On puc trobar més informació sobre el campament?

Sobre l’organització del campament, clica aquí!

Sobre el programa educatiu, clica aquí!

– A la pàgina web del campament: https://www.ifm-camp-2016.org