El projecte Servei de Voluntariat Europeu (SVE) d’Esplac ofereix a dos monis la possibilitat de marxar un any a Alemanya o Finlàndia i, a dos esplais, d’acollir a voluntaris d’aquests mateixos països.

Després d’uns anys d’experiència acollint monis del SVE estrangers i enviant monis d’Esplac a organitzacions d’altres països l’any passat Esplais Catalans ens vam proposar per coordinar els nostres propis SVE i recuperar aquest projecte que tanta demanda té des dels esplais i des dels seus i les seves monis. Així, dues monis d’Esplac han estat vivint a Àustria i Portugal fent voluntariat des del setembre. A Esplac hem acollit, amb l’esplai Torxa a un noi de Portugal que ha estat participant de l’esplai, ajudant a la Secretaria Tècnica i a l’Esplaiada. Podeu llegir les seves aventures al blog del projecte Creuant Mirades del SomEsplai.

Després d’aquesta experiència tant positiva, vam decidir tornar a demanar finançament per a repetir el projecte, aquesta vegada amb països i organitzacions diferents. És la continuació del projecte “Creuant Mirades” de l’any passat, i tot i que encara estem pendents de saber si rebrem el finançament per a dur-lo a terme, som optimistes que ens aprovaran el projecte i avui obrim el període per inscriure’s de cara a començar les estades de SVE el curs vinent.

El projecte té dues branques, la primera és la col·laboració amb SJD Die Falken (Alemanya) i la segona amb Nuoret Kotkat (Finlàndia). Ambdues branques compten amb una acollida (esplai que acull a un/a voluntari/a de fora) i amb un enviament (moni d’Esplac que marxa).

El termini d’inscripcions finalitzarà el 20 d’Agost (pels esplais que volen acollir serà el 31 d’agost).

Per més informació sobre cada convocatòria, cliqueu en la que més us interessi:

Convocatòria 1. Acollida d’un/a voluntàri/a d’Alemanya. INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Convocatòria 2. Enviament d’un/a moni a Alemanya. INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Convocatòria 3. Acollida d’un/a voluntàri/a de Finlàndia. INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Convocatòria 4. Enviament d’un/a moni a Finlàndia. INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ