Organitza al teu esplai una activitat relacionada amb la pau, la solidaritat i els conflictes internacionals durant el cap de setmana del 5-7 d’abril!

La idea és que diversos esplais i entitats juvenils d’arreu del món treballin aquests temes durant el mateix cap de setmana. Pot ser tan senzill com crear un debat, fer un joc, organitzar una xerrada… Al mateix moment diverses entitats similars a la nostra estaran fent el mateix arreu del món i això genera un impacte en l’àmbit global!

Per què participar-hi?

Cada dia ens informem de tota mena de situacions de conflicte a tot el món i de tota mena de vulneracions dels Drets Humans. Creiem que els esplais és un lloc ideal per tractar aquests temes tan actuals i necessaris. Volem fomentar valors que generen alternatives a aquests conflictes.

Com es realitzaria?

  1. Cada esplai escull com treballar el tema d’acord amb els seus interessos i necessitats.
  2. Implementació de l’activitat: els esplais interessats rebreu uns materials creats per l’IFM perquè els utilitzeu per a l’activitat que realitzeu (podeu escollir utilitzar-los o no). Per altra banda, no dubteu que tindreu tot el suport per part de l’Espai de Coordinació Internacional d’Esplac.
  3. Fer difusió de l’activitat: Tant en la preparació com en l’execució de l’activitat no us oblideu de fer fotos i de penjar-les a les xarxes amb els següents hashtags, així com enviar-les a comunicacio@esplac.cat per tal de generar impacte!

#EsplacAlMón
#peacemakersoftomorrow
#peaceconflict101
#IFMSEI
#educationforsocialchange

 

NOTÍCIA OFICIAL AQUÍ.