Ja està obert el període d’inscripció per a dirigents d’Esplais Catalans als cursos Marta Mata (estiu) i Teresa Claramunt (tardor) de l’Escola Lliure El Sol

Ja és aquí el bon temps, ja s’acosta l’estiu i amb ell… els cursos de formació de l’Escola Lliure El Sol! Si ets dirigent d’Esplac, has de saber que el termini d’inscripció per als cursos Marta Mata (estiu) i els cursos Teresa Claramunt (hivern) ja està obert. Us hi podeu inscriure a través d’Esplacnet!

El Curs d’Èxit Marta Mata té com a objectiu preparar l’alumne per intervenir educativament en el lleure infanti i juvenil mitjançant les tasques de coordinació i dinamització d’equips de projectes: direcció, planificació, organització, gestió i avaluació.

Aquesta formació tindrà lloc en dues dates possibles:

  • Entre el dimarts 1 d’agost i el dissabte 12 d’agost, més el cap de setmana 2-3 de setembre.
  • Entre el dimarts 15 d’agost i el dissabte 26 d’agost, més el cap de setmana 2-3 de setembre.

Per la seva banda, el Curs d’Acollida Teresa Claramunt és un espai de formació i reflexió compartida, en què a través d’una anàlisi crítica del context social actual, es treballen línies i estratègies que les associacions d’educació popular poden compartir amb altres moviments i entitats. Aquesta altra formació se celebrarà a la tardor, el cap de setmana 10-11-12 de novembre.