Els cursos d’estiu Marta Mata 2023 obren inscripcions a partir del 7 de març. 

Els cursos Marta Mata són cursos de monitores (Creixement) i directores (Èxit) de lleure que ofereix l’Escola Lliure el Sol dirigits específicament a les monitores i monitors dels esplais d’Esplac. L’Escola Lliure el Sol i Esplac dissenyem conjuntament aquests cursos per tal que el seu temari s’ajusti al nostre ideari i a la realitat dels esplais d’Esplac, per tal de garantir una formació ajustada a les necessitats específiques.

El 7 de març s’obren inscripcions als cursos d’estiu Marta Mata i mantenim el format que vam engegar l’any passat:

7-12 de març: s’obre una setmana d’inscripció SENSE PAGAMENT. A totes les persones que s’inscriguin del 7 al 12 de març se’ls guardarà una plaça. Si hi ha més persones inscrites que places, es farà un sorteig prioritzant persones de sectors i esplais diversos.

14-20 de març: pagament. 

  • S’informa a les persones de que se’ls ha guardat la plaça i se’ls dona una setmana per pagar.
  • S’obren les inscripcions amb pagament dels cursos on no s’hagin omplert totes les places.

A partir del 22 de març:

  • S’alliberen les places de les persones que no hagin pagat durant aquella setmana.

Aquest sistema d’inscripcions ens permet saber quantes persones es queden fora dels cursos residencials, per revisar l’oferta de cursos que oferir, i garantir la presència equitativa de monitores de diversos sectors que vulguin assistir al curs. Tot el procediment es realitza a través de la web de l’Escola Lliure El Sol.

Podeu veure sempre la informació actualitzada dels propers cursos Marta Mata a l’apartat d’aquest web formació pels esplais.

Cursos Marta Mata estiu 2023