Cursos Marta Mata 2024

Els cursos d’estiu Marta Mata 2024 obren inscripcions a partir del 5 de març. 

Els cursos Marta Mata són cursos de monitores (Creixement) i directores (Èxit) de lleure que ofereix l’Escola Lliure el Sol dirigits específicament a les monitores i monitors dels esplais d’Esplac. L’Escola Lliure el Sol i Esplac dissenyem conjuntament aquests cursos per tal que el seu temari s’ajusti al nostre ideari i a la realitat dels esplais d’Esplac, per tal de garantir una formació ajustada a les necessitats específiques.

El 5 de març s’obren inscripcions als cursos d’estiu Marta Mata. Para atenció, perquè hi ha novetats respecte al model per apuntar-se de l’any passat!

Del 5 al 10 de març I Preinscripció sense pagament. El procés de preinscripció es fa a través d’aquest enllaç i permet escollir només la quinzena en què es vol fer el curs. A les persones que es preinscriguin se’ls guardarà una plaça. Si hi ha més persones preinscrites que places, es farà un sorteig prioritzant persones de sectors i esplais diversos.

De l’11 al 17 de març I Primera assignació de places.

  • Entre l’11 i el 12 de març s’informa a les persones de que se’ls ha guardat la plaça.
  • Del 12 al 17 es paga la quota per confirmar la inscripció al curs.

18 de març I Segona assignació.

  • El 18 de març es contacta amb les persones en llista d’espera per les places que hagin pogut quedar alliberades.
  • Del 18 al 24 de març, les seleccionades a la segona ronda poden fer el pagament de la quota per confirmar la inscripció al curs.

A partir del 25 de març I Obren les places restants. Obren les places dels cursos que no s’han omplert.

Aquest sistema d’inscripcions ens permet saber quantes persones es queden fora dels cursos residencials, per revisar l’oferta de cursos a oferir, i garantir la presència equitativa de monitores de diversos sectors que vulguin assistir al curs. Tot el procediment es realitza a través de la web de l’Escola Lliure El Sol.

Podeu veure sempre la informació actualitzada dels propers cursos Marta Mata a l’apartat d’aquest web formació pels esplais.

Marta Mata
Més informació…
2024-03-05T14:06:19+02:005 de febrer de 2024|Cursos i formacions, Sòcies|

Comparteix a la xarxa

Go to Top