Redacció: Escola Lliure el Sol

Inscriu-te als cursos Marta Mata Èxit (Director/a) d’aquest estiu i gaudiràs d’una formació a mida, orientada a l’associacionisme educatiu i amb un equip estable de formadors/es que faran del curs una experiència única. A més, tindràs la possibilitat de compartir els debats amb gent que com tu, estan impulsant l’esplai, l’agrupament o el casal de joves. No ho dubtis, vine i ho podràs viure!

Aquests són els únics cursos programats enguany en aquest format intensiu i de convivència i les places són limitades. Recorda que només poden participar-hi tres persones de la mateixa entitat per curs.

Per a més informació consulteu:

El Programa Marta Mata està adreçat a més de 3.000 persones que exerceixen de motor a les entitats de base: monitor/a i director/a d’esplai, cap escolta, cap d’unitat o cap d’agrupament escolta, dinamitzador o animador de casal de joves, monitor/a o dinamitzador/a d’entitat d’acció social i comunitària, responsable de secció o membre de la junta directiva a l’ateneu, etc. i dóna dret accés al títol oficial de monitor i director de temps lliure.