Monitores i monitors d’Esplac! No sabem si per la #novaera que va ressonar la passada AGO, aquest any 2014 comença amb moltes novetats, i una de les més importants que marcarà el curs d’Esplais Catalans i esperem que també el vostre, serà el Monifesta’t. La nostra trobada de monitors i monitores la farem el 25, 26 i 27 d’abril a Vila-seca, al sector Camp de Tarragona.

Esperem que sigui un moment important en la consciència col·lectiva de monitors i monitores dels esplais i com un espai on poder aprendre, compartir i contagiar-nos l’alegria i felicitat que ens aporta fer esplai. L’edició d’enguany girarà al voltant del Procés de Revisió del Projecte Educatiu i la reivindicació del paper dels monitors i monitores com a educadores. També ha de ser una manera de donar a conèixer qui som i què fem, per a què se’ns escolti i se’ns reconegui la feina que es fa dia a dia.

A continuació us presentem el programa previst (sense l’horari detallat) i treballat al Gran Comitè a partir de les vostres propostes:

Divendres  Dissabte Diumenge
2a tanda d’arribades i inscripcions Matinades
Gimcana de coneixença i presentació Gimnàstica matinal
Formacions i debats sobre el projecte educatiu Guerra de sectors
Arribada i inscripcions Tallers Acció reivindicativa del paper dels i les monis
 Correfoc Correbars i xaranga Sobretaula i comiat
 Activitat conjunta Concerts
 Karaoke i disfresses  1a Esplac Soundclash

Ben aviat rebreu tota la informació sobre inscripcions i quotes i el programa més tancat. D’altra banda, comptem amb la participació, implicació i compromís de tot Esplac (monis, sectors, comissions…) per tal de tirar endavant amb la preparació de la trobada. Estigueu atents i atentes a les properes reunions perquè hi ha feina per tothom per fer que la Monifesta’t sigui un èxit!

Ens veiem a la Monifesta’t 2014, l’inici d’una nova era esplaiera!