Els i les dirigents d’Esplais Catalans s’han reunit aquest cap de setmana a Mas Baget per desenvolupar i adaptar els processos de debat i decisió dels sectors i d’Esplac pels pròxims mesos

Més de 30 dirigents de l’Equip de Direcció i dels Equips Generals dels 10 sectors d’Esplac van debatre aquest cap de setmana una proposta de calendari pels propers mesos per poder treballar els projectes del proper Pla de Treball del curs i les principals activitats del sector. A través de diverses dinàmiques i traslladant la visió dels esplais de cada sector, el Gran Comitè va poder treballar i definir un procés assembleari que culminarà a la 35a Assemblea General Ordinària d’Esplais Catalans a finals de novembre.

Dins d’aquest procés, es debatrà també la reforma del Reglament de Règim Intern i els Estatuts d’Esplais Catalans, una demanda dels esplais que es va acordar en la darrera Assemblea General de l’entitat.

Durant el Gran Comitè, també es van tractar altres temes. Com fem les visites d’estiu als esplais? Què volem fer per la Diada Universal pels Drets dels Infants del 20 de novembre als sectors? Com valorem els grups de treball que s’han engegat aquest curs? Com posem en marxa el nou circuit de posicionaments? Aquests han estat alguns dels debats que han tingut els i les dirigents.

A més, es va celebrar l’Assemblea Extraordinària d’Esplais Catalans, en què els esplais van aprovar el compte de resultats i tota la documentació econòmica de 2015.

Un cap de setmana intents, de debat i cohesió, per agafar embranzida pels propers mesos i traslladar els debats i la feina als sectors i esplais. Som #monisimparables!