Des del Grup de Treball de Línies Pedagògiques proposem seguir repensant la tasca educativa que portem a terme als esplais amb el Segon Vermut Pedagògic!

Després de l’èxit del primer Vermut del curs, on vam poder debatre sobre com expliquem els perquès a l’esplai, venim a presentar el Segon Vermut Pedagògic. Aquest tindrà lloc el proper diumenge, 15 de maig, sota el títol de “Educació Vivencial: Aprenentatge a través de l’experiència o la transmissió?”. Aquests vermuts volen ser un espai de debat, constructiu i cooperatiu, on compartir recursos, idees i noves preguntes per replantejar i créixer en la nostra tasca. En aquesta segona edició, gaudirem tambe de la presència d’una persona externa, formada en pedagogia, que dinamitzarà i ens acompanyarà una part de l’activitat. Posteriorment, hi haurà un espai per reflexionar sobre com desenvolupem la nostra tasca al dia a dia dels esplais i un vermut per tancar.

T’has plantejat mai de quina manera eduques? Planifiques les dinàmiques pensant en què vols transmetre com a moni o et deixes guiar per les necessitats dels infants? Tot el que aprenen els infants ha de venir de la seva pròpia experiència? Com arriben a allò que no viuen en primera persona? Quines avantatges i desavantatges existeixen quan aprenem des de l’experiència? Què entenem per experiència? Ens trobem diumenge 15 de maig, de 10 a 13 h, al Mas Fonollar (Santa Coloma de Gramenet) per compartir experiències i debatre sobre això i moltes coses més.

Us podeu inscriure ja a través de l’Era!