Des del grup de treball d’educació emocional s’ha organitzat una Taula Rodona el 22 d’Abril, on es reflexionarà des d’un punt de vista tant teòric com pràctic com treballem l’educació emocional als esplais.

Hem convidat tres persones relacionades amb l’àmbit per fer de ponents, cada una d’elles amb un perfil diferent per tal de poder tenir diferents punts de vista. El primer ponent serà el Roger Puig, que ens parlarà des d’un punt de vista més individual de la persona. La segona ponent serà la Sandra Merino, que ens parlarà amb un enfoc més de treball de les emocions en l’equip. I finalment, l’última ponent ho enfocarà al treball amb infants i joves.

Educar en les emocions és imprescindible pel creixement personal de cada persona, per això creiem que és necessari facilitar aquesta tasca als esplais, aportant eines i recursos a les monitores i monitors, per tal que aquests puguin fer un bon acompanyament als infants en els seus processos emocionals.

El lloc serà al Casal de Joves del Poblenou. Començarem a les 10:00h amb una petita presentació, que continuarà amb la taula rodona. Després de cada una de les ponències es farà una dinàmica per tal d’aplicar algun dels temes que s’hagin tractat. Finalment hi haurà un espai de debat, on es podran discutir alguns dels temes que hagin pogut anar sortint o les inquietuds que tinguin els esplais sobre el tema. Tot plegat acabarà a la 13:30h amb una petita cloenda.

Les inscripcions estan obertes a EsplacNet des d’avui dijous 23 de Març fins al dilluns 17 d’Abril. Les places seran limitades, així que no espereu fins a l’últim moment per apuntar-vos! El preu per participant és de 3€, on hi haurà inclòs cafè i un petit refrigeri que es farà a la pausa.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, ens podeu escriure a baixllobregat@esplac.cat.