Durant el mes d’abril el sector ha estat molt entretingut! Per començar es va fer una formació conjunta sobre finançament ètic i una barbacoa per cohesionar el sector el passat dia 7 d’abril. Varen participar 4 esplais del sector, l’Agrupa, el Greska, el Gupisra i la Peti qui Peti, amb gairebé una vintena de monitors!

Tot seguit el cap de setmana següent (11 i 12) es va fer la “Baixllompada’13”, primera acampada del grup de grans (10 a 12 anys) del sector. Es va gaudir d’un gran cap de setmana molt assoleiat a la Palma de Cervelló, on es va acampar a un terreny cedit per l’ajuntament en què es van dur a terme mil proves i gimcanes. En aquestes activitats varem aprendre a valorar el que tenim i a conviure amb els enrevessats personatges del centre d’interès. Els gairebé 50 infants del Greska, del Guspira i la Peti, varen batejar l’activitat com la “Baixllompada” i ja esperen la propera amb moltes ganes!

Mentrestant, els monitors dels grups de joves estaven enllestint els últims detalls de la Trobada de Joves que es realitzaria el cap de setmana del 27 i 28 d’abril a Torrelles de Llobregat. Activitat passada per aigua, però l’aigua no atura l’energia de l’esplai! El grup de Joves va passar al pla “B” ja que la pluja no deixava desenvolupar l’activitat com tenien previst. Tot i així es va dur a terme una trobada amb 120 infants i més de 30 monitors dels esplais l’Agrupa, Ara Mateix, Arc de Sant Martí, el Greska, el Pamtu i la Peti. Pels monitors la pluja era un mal de cap i una dosis de feina extra, però pels joves dels diferents esplais va ser una “Esbojarrada”, nom amb el que varen batejar la trobada.

trobada joves esplais baix llobregat 1

Trobada de joves “Esbojarrada”