El passat 23 de gener va finalitzar la primera ronda de la campanya de Goteo per autofinançar el conte I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai!

Fa tan sols un dia que ha finalitzat la primera ronda de la campanya de micromecenatge per autofinançar el conte il·lustrat que reivindica la tasca educativa dels esplais d’arreu del territori. En aquest primer període s’ha aconseguit el 111% de les aportacions mínimes necessàries per encarar el projecte. Actualment, la campanya segueix en marxa per obtenir els 7.050 € òptims per cobrir totes les despeses del projecte.

Amb la recaptació que s’ha assolit fins ara, ja es comencen a enllestir els últims detalls d’edició, maquetació i distribució del conte. Aquest, ha estat creat pel Grup de Treball del 40è aniversari de l’entitat, està il·lustrat per Mireia Pujol i Riera i serà editat per Pol·len Edicions. És un conte que pren com a objectiu arribar a llibreries, biblioteques, centres educatius i socials, per tal de visibilitzar la tasca educativa dels esplais i convertir-se en un reflex de les aventures que viuen els infants que hi van cada dissabte.

A banda, és una aposta d’Esplac com a entitat per celebrar el seu 40è aniversari i crear un recurs pedagògic destinat als infants. El conte no només és una aventura fantàstica, sinó que també inclou jocs transversals durant tota la història que permetran que tothom pugui jugar a la vegada que llegeix.

El conte I tu, què fas dissabte? es presentarà el pròxim 22 d’abril al teatre d’El Círcol de Badalona, en un acte amb convidats especials que ens endinsaran al món de l’esplai i les persones creadores del llibre. També comptarà amb el visionament el documental Transforamar Educant, en el marc dels 40 anys d’Esplais Catalans.