Després de l’èxit de la campanya de Verkami de juny i juliol passat, el documental dels esplais catalans ja es troba en una fase molt avançada. Aquest dijous 13 d’octubre tindrà lloc un primer visionat del film a la seu d’Esplac per a algunes de les mecenes.

Malgrat el silenci d’aquest estiu, us volem comunicar que no hem parat de treballar en el projecte del documental dels esplais “Transformar Educant”, que ja està en fase de postproducció!

Durant aquests mesos de juliol i agost, l’equip de Camille Zonca ha rodat durant 6 dies a les diferents protagonistes del documental en diferents moments i espais (campaments a la muntanya, reunions de monis, trobada de famílies, dinars, preparació d’activitats, entrevistes…) i ja estan treballant en una versió del muntatge molt avançada, i ara enceten la feina de postproducció de so, retoc d’imatge i retoc fotogràfic, entre d’altres.

Aquest dijous 13 d’octubre a les 20:00 hores, farem un primer visionat (test screening) a Barcelona d’aquesta versió molt avançada del documental, a la qual assistiran les mecenes que van fer l’aportació de 60€ al Verkami (cal confirmar assistència a esplac@esplac.cat). Aquest visionat servirà per donar opinions i fer suggerències de millora que tindrem en compte alhora de fer el muntatge definitiu.

El documental definitiu l’estrenarem al desembre 2016 (data per confirmar).

Finalment les recompenses tant físiques com digitals (DVD, llibre de la història dels esplais, enllaç pel visionat del documental, pack de recursos…) les enviarem a les mecenes a partir de gener de 2017! També en aquell moment programarem les projeccions del documental als diferents sectors i per als mecenes que tinguin aquesta recompensa.

Seguirem informant-vos, doncs, de les properes passes del projecte!