El 21 de maig el sector Barcelona celebra el dia D, el dia del Localitza’t, per reivindicar locals dignes per esplais i caus a la ciutat

L’objectiu del projecte Localitza’t és donar suport als esplais que no tenen un local digne, entenent això com entitats sense local o obligades a pagar lloguers elevats. També té el propòsit de donar visibilitat a la tasca dels esplais, aconseguint el reconeixement social d’aquestes entitats d’educació no formal.

Actualment, el projecte treballa a partir d’una comissió formada per membres de diversos esplais de Barcelona.

Enguany,a programació del dia del Localitza’t serà la següent:

13:30h: quedem per dinar a la Glorieta de la transsexual Sònia (parc de la Cuitadella).
15:30h: per grups d’edat, podrem participar d’activitats per treballar el tema de local i ús d’espai públic. Per a joves i famílies, hi haurà un debat sobre la temàtica!
17:30h: lectura del Manifest davant el Parlament i manifestació fins Arc de Triomf
18:00h: acció final davant Arc de triomf

Aquells esplais de Barcelona que vinguin, ja podeu indicar els infants, joves, monis i famílies que participaran aquest dia de les activitats a través de l’EsplacNet.

A partir d’avui, us convidem a fer servir els hastags #localitzat i #diaD a través de les xarxes socials per donar suport, que ensenyeu els vostres locals indignes, compartim el cartell de la jornada i promovem la participació de l’esplai físicament o virtualment al Localitza’t!

20160505_localitzat1