El Sector Barcelona posa fil a l’agulla amb el projecte Localitza’t!

El passat 30 de novembre es va reunir la comissió Localitza’t del Sector per debatre i fer una pluja d’idees d’objectius, continguts i propostes que el projecte vol assumir aquest curs 2016-17. De moment, hi ha 6 esplais actius del sector en aquesta comissió però ens agradaria que tots els altres també s’impliquessin en aquest projecte, la finalitat del qual és que tots els Esplais del sector tinguem locals dignes per realitzar la nostra activitat.

D’aquesta manera, vam acordar que els objectius de la comissió serien: conscienciar el sector del Localitza’t i visibilitzar l’estat dels locals dels esplais. Per aconseguir-ho, ens proposem definir què significa per als esplais tenir «un local digne» i recollir la situació real dels locals de tots els esplais del sector. Aquesta informació la volem fer arribar a les assemblees de monitores per a que puguin treballar-la i apropar-la als infants, joves i famílies dels esplais. I com cada any, mantenim la celebració del Dia D com a espai de visibilització pública dels nostres objectius i reivindicacions: serà el proper 20 de maig, així que reserveu el dia a les vostres agendes!

Les tasques que el sector Barcelona ha delegat a aquesta comissió les treballarà des de dos subcomissions: la primera tractarà el discurs i la difusió del Localitza’t i els seus resultats; la segona es centrarà en pensar campanyes econòmiques per autogestionar el projecte. Si tens ganes d’implicar-te, escriu a barcelona@esplac.cat i t’informarem de les properes reunions de les comissions i dels seus grups de treball!