Aprofitarem l’oportunitat que ofereix un espai de trobada tant important com la Monifesta’t per fer un punt i seguit a la revisió del projecte educatiu dels esplais. Val la pena trobar i sobretot compartir, els “perquès” que ens porten a fer esplai d’una manera concreta i no “fer-ho així perquè s’ha fet sempre”, per poder-ne extreure els punts en comú que tenim els esplais.

Per a fer-ho ja sabeu que comptem amb tots i totes vosaltres. Per això, arran de la revisió del projecte educatiu d’Esplais Catalans, en Guillem Bau (de l’esplai Drac Màgic i EGS Penedès Garraf) ha decidit fer una aproximació al coneixement que teniu els i les monis sobre el Projecte Educatiu per a la realització del seu treball de final de grau en Educació Social.

L’enquesta que trobareu a continuació pretén recollir quin és el grau de coneixença del projecte educatiu dels propi esplais i (principalment) quin és el grau de coneixença envers el projecte educatiu d’Esplac. Us demanem la vostra col·laboració, contestar l’enquesta són només 2 minuts! Moltes gràcies per endavant!

Contesta l’enquesta