Cada mes rebreu a través del butlletí d’Esplac i veureu per xarxes socials una fitxa que presenta un recurs creat per Esplais Catalans, explicant per a què es pot fer servir i on el podem trobar

Els esplais generem cada curs una gran quantitat de recursos educatius per tal de donar suport a monis, joves i infants en les seves activitats a l’esplai. El Decàleg de Participació Infantil, el joc Tirant pel Dret o la col·lecció de L’Esmolet són només alguns. Però malgrat que són recursos treballats i útils, a vegades no són del tot coneguts pels esplais, ja sigui perquè no saben exactament com utilitzar-los, on trobar-los o si els seran útils.

Per aquest motiu, hem engegat la campanya El recurs del mes per fer arribar els recursos d’Esplac als esplais i explicar i valorar el seu potencial educatiu. A partir d’ara, cada mes inclourem una nova fitxa que presenta un recurs, les seves característiques i per a què serveix al butlletí #Energiadelesplai d’Esplais Catalans. També s’explicarà a la fitxa altres recursos relacionats que per continuar aprofundint i treballant sobre temàtiques similars. Posteriorment anirem penjant les fitxes a la secció de Recursos Didàctics del web i per xarxes socials. Aquest mes, el primer recurs compartit és l’Esplaipolis, el joc per debatre sobre el projecte educatiu de l’esplai!

20160330_CartellRecursos_Canvis

Esperem que, poc a poc, anem tots i totes coneixent tots recursos que tenim, que no són pocs, i els puguem aprofitar per millorar la nostra tasca a l’esplai!