El sector Baix Besòs arrenca el curs amb la Melic, on hi van participar un centenar d’infants i joves, i amb l’AGO de Sector, que va comptar amb la participació de més de quaranta monis.

Dissabte 4 de novembre, participants dels esplais del Xirusplai, Diplodocus i Puigcastellar es van trobar a la vora del riu que dona nom al sector per celebrar la Melic. Allà van fer activitats i jocs dinamitzats per les monitores i els monitors dels diferents esplais. Les participants van valorar molt positivament la trobada, on es van poder divertir amb joves i infants dels diferents esplais, enfortint vincles anteriors o creant-ne de nous.

Després de la Melic, les monitores van celebrar l’AGO de Sector a Badalona. En aquesta assemblea es va aprovar la memòria del curs passat i es va presentar i aprovar el Pla de Treball del curs entrant. El Pla de Treball de sector recull les accions que es duran a terme aquest curs. Enguany, la idea és fomentar la cohesió entre el sector i desenvolupar activitats com el Curs d‘Iniciació del monitoratge o un Domingueo Formatiu, entre d’altres.

Amb tot, el Sector Baix Besòs comença el curs amb molta energia i la voluntat de dur a terme totes les activitats que han planificat!

El cartell:

Recull de fotografies: