Els esplais del Baix Llobregat hem impulsat una campanya econòmica per a l’autogestió de les activitats del sector. L’objectiu és aconseguir 2.000 euros.

Enguany la participació dels esplais en les activitats del sector, com les Trobades d’infants i joves i el DUDI, s’ha multiplicat i ha superat totes les expectatives. El pressupost de sector se’ns ha quedat petit i entre altres coses, hem organitzat una super panera del sector.

La Panera està formada per productes de la terra, gràcies als comerços col·laboradors de les diferents poblacions i, evidentment, marxandatge dels esplais així com material fet pels infants i joves d’aquests. El valor econòmic i sentimental de la panera és incalculable!

La butlleta té un cost de 2 euros i el sorteig es realitzarà el 16 de juny, corresponent amb les 3 darreres xifres del número de sorteig del «cupón diario» de l’ONCE. Els diners d’aquesta butlleta aniran íntegrament a poder realitzar les activitats on participen els infants, joves, monis i mones dels esplais del sector.

Si encara no tens la teva butlleta, afanya’t que ja en queden poques! Envieu un correu a baixllobregat@esplac.cat