El passat cap de setmana, el Barcelonés Nord ens vam trobar a Santa Coloma de Gramenet per realitzar la trobada anual de sector, el Trobem-nos. Un esdeveniment essencial de participació i organització de tot l’any. Es el moment de revisar les accions dutes a terme i plantejar-ne de noves. Una trobada on, a més, vam fer formacions, jocs de nit i un sopar per celebrar el nou retrobament de les monitores i monitors dels esplais del sector.

Tot això es va dur a terme el dissabte 25 d’octubre a partir de les 19:00h al casal i centre cívic de recursos juvenils Mas Fonollar, al centre de Santa Coloma de Gramenet. La formació la va impartir Míriam Aranda, de l’Escolla Lliure el Sol. Aranda va incidir en la cohesió dels monitors i monitores del Barcelonès Nord i va plantejar diferents jocs cooperatius i de treball en equip.

La nit va ser divertida i amb molta participació. Es van fer jocs a la plaça de la Vila, al centre de la ciutat i vam rebre la visita del “Kapità Kift” Finalment, totes vam dormir al centre del Puig Castellar.

Al matí es va celebrar l’Assemblea General Ordinària, on es va aprovar la memòria de curs, es va treballar amb el nou pla de treball. Per últim, vam votar al nou Equip General de Sector. Vam donar la benvinguda a les noves EGS, Núria, Arnau i Carles i també a les veteranes, Marc i Cora.

Aquí teniu el nou EGS del sector Barcelonès Nord pel curs 2014-15!

Comencem amb il·lusió i ganes aquest nou curs i esperem que estigui ple de reptes, sorpreses i mooooolta energia de l’esplai! Res no ens atura!

Nord Nord Nord, Barcelònes Nord!