El petit però potent sector Girona ens vàrem trobar el passat dia 18 de Febrer a Medinyà per fer la primera trobada d’infants d’aquest any 2017, on vam donar la benvinguda oficial al nostre sector a l’esplai de Medinyà

La trobada d’infants que ha celebrat el sector Girona ha tingut un moment especial: va servir per donar la benvinguda a l’esplai Medinyà! Aquest esplai va entrar a la 35a Assemblea General Ordinària del passat novembre a formar part d’Esplac!

La trobada va començar amb l’arribada dels esplais Papu-Tisores (Llagostera) i La Teranyina (Amer) de bon matí, quan es va donar inici a la trobada tot fent una rotllana gegant d’infants, joves, monitors i monitores ballant una dansa. Al llarg del matí, per grups d’edat es va realitzar una gimcana d’orientació pel poble de Medinyà, la qual va servir per potenciar el treball en equip i la coneixença entre els infants i joves del sector. Un cop recollides totes les peces de puzzle marcades al mapa, vam anar cap a l’espai de trobada per fer un dinar en germanor.

Allà ens hi esperaven persones de l’equip de coordinació d’Esplac, que ens van fer una visita, mentres els infants i joves gaudien d’una estona conjunta. A la tarda, un cop paït el dinar i enmig de badalls d’alguns dels infants més petitons de la trobada, vam començar l’activitat que hi havia programada per la tarda. Aquesta consistia en un joc per estacions, seguint els mateixos grups d’edat que s’havien organitzat al matí, i va funcionar sobre rodes fins a l’hora de berenar.

Les coques de Medinyà són boníssimes, i més d’un jove es va quedar amb ganes de repetir!
I com sempre va arribar l’hora del comiat. Tal com haviem començat, vam acabar, tot fent una macrorotllana i ballant, però aquesta vegada amb més complicitat!