Els esplais de Girona vam passar una memorable jornada marcada per la intensa pluja que ens va obligar a repensar de forma creativa les activitats que tenien pensades.

El passat 14 d’abril ni tant sols la pluja va poder parar el nostre sector. Infants, monitors i monitores ens vam retrobar a Llagostera per compartir tot un dia d’activitats sense que la tempesta ens fes decaure. De fet, la nostra trobada havia de ser a Puig de Cadiretes, ja que els llagosterencs i llagosterenques fa temps que ens expliquen que és la millor muntanya del municipi, però com que el factor temps no ens servia per anul·lar aquesta trobada, vam decidir reunir-nos al seu poble.

Així doncs, durant tot el mati ens vam reunir per grups d’edat per fer activitats conjuntament i conèixer-nos una mica més. Un cop ja ens teníem les cares vistes, vam reunir-nos amb una gran macarronada, per posar rumb a la tarda amb molta energia!
Després d’això, entre tots i totes vam preparar una actuació per un famós Got Talent. Van sortir talents molt divertits i molt variats entre els esplais. De fet, els petits del Kamono, de Medinyà i del Papu-Tisores ens van sorprendre amb una actuació teatral molt divertida. A més a més, els més grans ens van fer una classe de salts i acrobàcies que ens van semblar al·lucinats! De fet, al final no sabíem ni qui havia guanyat el concurs, la cosa estava molt equilibrada.Al final del dia, ens vam haver de despedir, però vam marxar contents i contentes del fantàstic dia que vam passar!