L’Assemblea del sector Maresme es va dur a terme el passat dissabte 25 d’octubre a la tarda, a l’Esplai Garbí, amb la participació de 37 monitors i monitores, que van representar els set esplais actius del sector.

En aquest espai, es va aprovar la memòria del curs 2013/14, tot recordant la valoració de cada una de les activitats i projectes. També es va escollir un nou Equip General de Sector (EGS): l’Albert continua i s’incorporen l’Andrea, en Jaume, en Marc i la Patri, que van ser escollits per vetllar per l’energia del sector durant tot el curs. Formalment, es va acomiadar a la Meri i la Jess, que deixen l’equip per continuar la seva tasca educativa internacionalment, però donaran suport a l’equip fins que iniciïn aquest nou projecte a principis d’any.

L’EGS del sector Maresme pel proper curs!

Amb noves aportacions, debats i esmenes, es va aprovar el Pla de Treball del sector on es recullen els objectius, les accions i projectes que es volen dur a terme aquest nou curs que comença amb molta energia.

Al Maresme estan a punt per tenir les agendes plenes d’espais de trobada, formació i projectes; aquest any reafirmant el seu esperit crític i la voluntat de fer que la tasca dels esplais esdevingui un model educatiu reconegut que faciliti la transformació social i permeti crear xarxes amb diferents entitats i moviments propers del territori.

Es va tancar l’assemblea amb el recordatori de tota la informació de l’AGO d’Esplac, però els i les monis no van acabar la trobada fins tenir la panxa ben plena compartint experiències mentre sopaven.

Lliures i tropicals, res no ens atura!