Comencem el curs amb projectes per a tots els gustos

L’Assemblea del Sector Maresme es va dur a terme el passat dissabte 18 d’octubre, a l’Esplai Bruixes i Bruixots, amb la participació de 17 monitors i monitores, representant a cinc esplais del Sector.

Al arribar a la sala que acollia la reunió, els monis es van trobar amb una ambientació per a fer de l’AGO un espai de treball per grups. L’EGS s’ha vestit de cambrers i xefs havia distribuït la sala com un restaurant amb quatre taules on els monis hi van trobar el menú del matí (l’Ordre del dia de l’assemblea), tota la documentació que calia cuinar a foc lent durant el matí i un esmorzar que els va donar energia durant tot el matí.

L’objectiu era que entre tots els esplais s’acabés de cuinar cada un dels documents de l’assemblea. El plat més contundent del menú va ser el Pla de Treball del curs 2015-16 elaborat a partir de les propostes recollides en una reunió extraordinària el 22 de setembre.

Un a un, es van presentar els documents (la memòria del curs 2015/16 i el balanç econòmic, el Pla de Treball i el pressupost del nou curs) i durant una estona, a cada una de les taules els comensals compartien les reflexions i valoracions que havien sorgit als seus esplais. Cada un dels membres de l’EGS era a una de les taules per poder resoldre dubtes i fer aclariments.

Un cop compartides les primeres impressions, es van posar en comú les propostes i esmenes per tal d’incorporar la visió, els interessos i les necessitats de cada un dels esplais als documents i així iniciar un nou curs al gust de tothom.

L’assemblea també va ser el moment d’agrair la participació de l’Albert i en Jaume a l’Equip General de Sector (EGS) i donar la benvinguda a un nou equip, amb la continuïtat de l’Andrea, en Marc i la Patri i la incorporació de la Laura i en Pau.

EGS_Maresme_web

Al Maresme, tot buscant espais reals de participació i debat, es planteja un nou curs on reformular les reunions de sector (fent-ne més protagonistes als esplais) i on iniciar nous projectes que facilitaran el treball en xarxa, l’intercanvi d’experiències i el creixement compartit entre els esplais del Sector.

Lliures i tropicals, res no ens atura!