El passat mes de març va ser un mes ple d’activitats al sector Maresme. Després de dos anys sense trobades de sector a causa de la pandèmia, s’ha pogut realitzar la Trobada de Joves i la d’Infants.

L’Alberg Xanascat de Cabrera de Mar es va convertir en el centre neuràlgic del Sector Maresme en acollir la Decap (Trobada de Joves) i la Trobada d’Infants, respectivament, el cap de setmana del 19-20 i el 26-27 de març. Des de l’inici d’any, les monitores i monitors dels esplais participants van estar preparant les activitats, centre d’interès i tot allò imprescindible per dur a terme les trobades.

Així doncs, més de 170 joves i gairebé 200 infants de 6 esplais diferents, han pogut gaudir d’uns dies inoblidables de coneixença i cohesió dos anys més tard de l’inici de la pandèmia.

TROBADA D’INFANTS 2022

El cap de setmana del 26 i 27 de març va tenir lloc la Trobada d’Infants, en la que els grups de més petits dels esplais del sector es van ajuntar per compartir un cap de setmana ple de jocs i diversió, en el que es va fomentar la cohesió entre els diversos esplais.

Aquesta trobada es va celebrar a l’Alberg de Cabrera de Mar de Xanascat. Des de dissabte al matí fins diumenge a la tarda els infants van dur a terme activitats preparades i dinamitzades per les monitores dels esplais.

Aquest cap de setmana va ser una oportunitat pels infants per cohesionar-se i compartir moments de joc després de molt temps sense poder gaudir d’activitats multitudinàries a causa de les restriccions de la Covid-19.