Els esplais valoren positivament aquest espai, que serveix per millorar la participació a l’Assemblea General d’Esplac del proper 26 i 27 de novembre

El passat diumenge 6 de novembre , els esplais Eixam, La Fera, Farfalla, Bonaire, Egara i El Piolet es van trobar a Terrassa, al nou local de l’esplai La Fera, per compartir dubtes i debats sobre la documentació de l’AGO d’Esplac, amb el suport de l’EGS i la ED referent del sector.

Prèviament s’havien repartit la documentació i els esplais que s’ho havien preparat ho van explicar a la resta. Tot i així, per aprofundir, es van fer petits grups barrejats per esplais i cada un va treballar un dels documents. Finalment ho van posar en comú. L’última estona la vam dedicar a proposar i debatre conjuntament les esmenes que volíem fer, i finalment les vam redactar i presentar allà in situ.

També vam poder gaudir d’un fantàstic esmorzar proporcionat per l’esplai la Fera.

Tots els esplais participants valoren molt positivament aquest espai ja que fa molt més enriquidor el debat i la preparació per a una posterior participació de qualitat a l’AGO d’Esplac.