Des d’avui fins el 25 de maig podeu votar a través de l’EsplacNet el tema que us agradaria tractar en la propera edició de l’Escola d’Esplac

Un cop publicades les conclusions i el vídeo dels ponents de l’Escola d’Esplac 2016 sobre participació a l’esplai, comencem a pensar en les properes ornades que se celebraran entre febrer i març de 2017!

Els temes proposats, i que podreu prioritzar entre l’1 i el 5 (sent 1 el tema més desitjat i 5 el que menys agrada), són:

  • L’educació per a la salut
  • La gestió de l’equip de monis
  • L’educació a través de l’art
  • La diversitat a l’esplai
  • La política a l’esplai

Podeu trobar més informació sobre què s’inclou a cada tema a la mateixa aplicació de l’EsplacNet i en podeu fer més propostes vosaltres mateixos.

Els temes a votació han sortit de les diverses valoracions de l’Escola d’Esplac 2016 fetes in situ, a través del formulari i de les reunions de sector. Així doncs, què és el que més us agradaria treballar el proper curs a Esplac? I compartir experiències amb altres esplais i realitats associatives i educatives?

Què és l’Escola d’Esplac?

Són unes jornades formatives per a les monitores d’Esplac i d’altres persones vinculades al món de l’educació i l’associacionisme on es potencia la reflexió pedagògica, el replantejament del nostre projecte educatiu i l’intercanvi d’experiències. És un cap de setmana de formació on fem taules rodones, xerrades, tallers, debats…  Pots veure informació de les anteriors edicions a la pàgina de l’Escola d’Esplac dins del web.